top of page

NU ÄR VI IGÅNG ÄNTLIGEN IGÅNG I STUDION MED VÅR PLATTA. LITE FÖRSENADE MEN FULL FART NU. VI HOPPAS ATT KUNNA PRESENTERA MATERIAL I BÖRJAN AV JUNI. 2 EGNA LÅTAR FINNS MED PÅ PLATTAN.

Studio majorna.jpg

NU ÄR VI IGÅNG OCH REDO ATT SPELA FÖR ER IGEN EFTER PANDEMIN. NÅGRA GIGS HAR VI REDAN HAFT OCH NÅGRA TILL ÄR BOKADE. VI SER FRAM EMOT ATT FÅ BOKA IN MER. MATERIAL TILL VÅR ANDRA PLATTA ÄR NÄSTAN SPIKAT. VI SER FRAM MOT DETTA.

omslag.jpg

TYVÄRR HAR ALLA SPELNINGAR UNDER 2020 FÅTT STÄLLAS IN UNDER PANDEMIN. VI SER FRAM EMOT NÄSTA ÅR OCH HOPPAS ATT VI KOMMER ATT FÅ ETT NORMALLÄGE IGEN. UNDER TIDEN REPAR VI OCH PLANERAR VÅR NY PLATTA SOM OCKSÅ SATTS PÅ VÄNTELISTAN.

omslag.jpg

NU LADDAR VI FÖR VÅRENS 60-TALS SPELNING PÅ RUM35 I KUNGSBACKA DEN 25 APRIL. DET BLIR FULLT 60-TALS ÖS TILLSAMMANS MED KUNGSBACKA BANDET SIXPACKZ. DET GÄLLER ATT BOKA BORD ELLER BARBILJETT HOS JAN-OVE

KARLSSON 0707-275684.

rum35logo2_infopage.png

NU LADDAR VI I THE GUNNERS FÖR VÅR ANDRA CD. VI SAMLAR JUST NU IN MATERIAL FÖR ATT GÅ IN I STUDION HOS VÅR DUKTIGE TEKNIKER MIKAEL PÅ STUDIOFABRIKEN. PÅ SENHÖSTEN SKA DEN FÖRHOPPNINGSVIS VARA KLAR.

Studio.JPG

THE GUNNERS BESÖKTE GITARRMÄSSAN FUZZ. EN ORGIE I GITARRER OCH EFFEKTER M.M. HÄR FANNS ETT STORT UTBUD AV ÄLDRE GITARRER. VAD SÄGS OM EN STRATA FRÅN 1962 TILL ETT PRIS AV 300 000 KR.

EN MYCKET TREVLIG OCH ANNORLUNDA SPELNING GENOMFÖRDE VI PÅ FRISKIS OCH SVETTIS I KUNGSBACKA FÖR ANDRA ÅRET I RAD. FOLK FICK SVETTAS TILL HÄRLIGA 60-TALS LÅTAR. EN MYCKET UPPSKATTAT EVENT.

bottom of page